CentreCoral és una llista de correu sobre el tema del cant coral, a l'estil de les que funcionen en molts altres països, però en català.
Està allotjada en el servidor de llistes de correu eListas.net i això li dóna potència, rapidesa i estabilitat. Té associada la pàgina web http://centrecoral.org lloc on hi ha dipositat tot el material "no fungible" que passa per la llista.
Aquesta llista ens permet estar més en contacte entre nosaltres, passar-nos notícies, opinions, intercanvi de material (partitures, midis, mp3, etc.), ofertes i demandes, agenda de cursos i concerts, etc., etc.
Vol donar especial difusió a tota l'activitat que es faci fora de Barcelona perquè la creiem força mancada de recursos, especialment de propaganda i difusió. Tot això sense excloure res, ni ningú, ni cap forma d'expressió, ni cap llengua. Només demanem respecte per als altres.
És totalment gratuïta i a canvi rebràs en el teu correu electrònic tots els missatges enviats a la llista. I tots els que tu enviïs, els rebrà també tothom.

UNA MICA D'HISTÒRIA! PASSAT, PRESENT I FUTUR.
El dia 1 de maig de 2002 vam posar en marxa la llista de correu CENTRECORAL amb l'objectiu de proporcionar a tota la gent relacionada amb el cant coral català, una eina útil de comunicació i ajuda. Experiències semblants n'hi ha moltes arreu del món i en moltes llengües. Però ni en teníem cap aquí ni en teníem cap que parlés en català. Amb un mes, i sense fer res d'especial respecte a promoció, publicitat, etc. es va arribar ja als 40 subscrits i això va creixent de manera continuada. A hores d'ara, som 490 subscrits i la llista ha agafat un dinamisme i una activitat molt positiva, amb convocatòria de concerts, intercanvi de material, vivències musicals, etc., amb un promig de 3-4 missatges diaris a la llista.
També s'han dut a terme diverses Trobades en viu: així, el febrer de 2004 vam tenir la primera sessió del taller dedicat als programes informàtics d'edició musical i uns dies després vam fer la 1a.Trobada general de CentreCoral, de la que podeu trobar un reportatge fotogràfic. Pel novembre del mateix any vam fer la 2a.Trobada general de manera paral.lela a un taller sobre la música coral cubana a càrrec de la prestigiosa directora cubana Alina Orraca. El 19 de juny de 2002 va quedar posada a la xarxa la pàgina web http://centrecoral.org i des d'aleshores no ha parat d'anar creixent en continguts i visitants. Cada diumenge i cada dijous enviem una completíssima agenda de concerts a tota la llista i a més de 400 adreces de gent relacionada amb el cant coral.

DADES ACTUALITZADES a 10-10-2019.

Hi ha 518 persones o entitats subscrites a la llista de correu. Vols ser tu el/la 519?

S'han enviat 11.873 missatges.

I la pàgina web ha rebut 441.099 visites.